O nama

Bigz NetUSLUGA
KVALITET
CENA

Besplatna isporuka na
teritoriji čitave Srbije u roku
od 24h-48h

Proizvodi srednjeg i visokog
nivoa kvaliteta prema
potrebama kupca

Prikladna cena s obzirom na
kvalitet i popusti za stalne
kupce

 

Ako bi trebalo u tri reči da se opiše naš posao, onda bi te reči bile – usluga, kvalitet, cena. BIGZ NET je kompanija čija je misija da svojim partnerima obezbedi sve ono što je neophodno za normanlno svakodnevno funkcionisanje. 

Pravovremena isporuka kvalitetnih proizvoda po povoljnoj ceni !

Ovo je jednostavan recept koji pokušavamo da sprovedemo u našem poslu. Iako je jednostavan kao cilj, on zahteva neke pretpostavke bez kojih bi bio samo prazan slogan i fraza. 
Te pretpostavke su naši tehnički kapaciteti, zaposleni i poslovni potencijal. Od magacina i vozila preko ljubaznog i profesionalnog osoblja do direktne kupovine proizvoda iz prve ruke na domaćem i stranom tržištu, to su pretpostavke koje nam omogućavaju da pružimo kvalitetnu uslugu po veoma konkurentoj ceni. 

Naša usluga je postala prepoznatljiva na tržištu, tako da nas je renomirana institucija za promociju brendova „Superberands Srbija“ uvrstila u korporatvni „Superbrand“ za 2012-2013. godinu u kategoriji Drvo i Papir a prema glasovima stručnog žirija i sprovedenog istraživanja javnog mnenja. 

BIGZ NET posedje seftifikate ISO 9001:2008 i H.A.C.C.A.P. standard.